Kivitelezés

Kivitelezés – teljes körű szolgáltatás

Termékeink beépítését részben saját vállalkozási tevékenyég keretében végezzük, elsősorban a csatornázás és szennyvíz elvezetés területén, illetve egyre nagyobb teret kap az ivóvíz szolgáltatáshoz kapcsolódó műtárgyak gyártása és kivitelezése is. Az AGM Beton Zrt. által gyártott és forgalmazott, előre gyártott elemekből készülő műtárgyak minősége meghaladja a hagyományos, monolit technológiával készülő műtárgyakét. Helyszíni szerelésük, építésük speciális szakmai tapasztalatot, sok esetben speciális eszközöket igényel.
Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a különböző előre gyártott rendszerekből készülő műtárgyak építésében. Szolgáltatásunk a műtárgyépítés valamennyi fázisát lefedi, az építés, szerelés szerkezetkész kivitelezéstől egészen a gépészeti szerelésig teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

Megrendelőink magas szintű kiszolgálása csak úgy képzelhető el, ha megbízható beszállítói és alvállalkozói háttérrel rendelkezünk, velük szorosan együttműködve dolgozunk, törekedve a kölcsönösen előnyös kapcsolatokra. Alvállalkozóink tevékenységét rendszeresen értékeljük.

Kutatás-fejlesztés és innováció

Küldetésünknek tekintjük a folyamatos kutatás-fejlesztést, a termékfejlsztést és az innovációt, hiszen ez teszi lehetővé számunkra, hogy mindig a konkurens megoldások előtt járva, a lehető legmagasabb értékű megoldásokat kínáljuk, különös tekintettel az egyedi megoldásokra, ami az előre gyártott vasbeton termékekkel foglalkozó cégek esetében egyáltalán nem megszokott. Ez teszi lehetővé továbbá, hogy a magas hozzáadott értéket képviselő termékeinkben a gazdaságossági szempontok is megjelenjenek. Termékeink és az általunk kivitelezett műtárgyak csúcsminőséget képviselnek, maximálisan szem előtt tartva mind a költséghatékonysági, gazdaságossági, mind pedig a környezetvédelmi szempontokat.

Tervezés

Vasbeton termékeink egyedileg tervezettek, a mindenkori beépítési körülmények figyelembevételével. Gyártási kapacitásunk így nem raktárra, hanem azonnali értékesítésre gyárt. Csöveink és egyéb vasbeton termékeink gyártását minden esetben a tervezés előzi meg.

Termékeink számos alkalommal nyertek Magyar Termék Nagydíjat és Nívó díjat.