Rólunk

Társaságunkat azzal a céllal alapítottuk 1997-ben, hogy Édesapánk, Szilágyi Gábor szakértelmét és több évtizedes szakmai tapasztalatát kamatoztatni tudjuk azokon a területeken, ahol addigi tevékenysége során megkérdőjelezhetetlen tekintélyre tett szert. Amikor csatlakoztunk, egyikünk számára sem volt közömbös, hogy tudásunkat, képességeinket alkalmazottként használjuk-e fel idegen környezetben, vagy közösen belevágunk egy családi vállalkozásba, ami annak az ígéretét adta, hogy együtt, azokkal a szakemberekkel, akik éveken keresztül dolgoztak Édesapánkkal
a Fővárosi Vízművek ROCLA csőgyárában, létrehozhatunk egy családi tulajdonú építőipari vállalkozást, aminek a gerincét a termékgyártás adja.

Kezdetben bérelt telephelyen, Budapesten, a BVM gyárában kezdtük meg a munkát 20 munkatárssal. Az indulásnál nagy biztonságot adott Apa két kollégája és barátja, Reichart Gyula és Szőllősi Gábor támogató együttműködése, akik az akkori mélyépítés meghatározó személyiségei voltak. Megrendeléseikkel nagyban tudták segíteni az induló céget, hiszen tudták, hogy Apa vállalásaira mindig számíthatnak.

Az elmúlt 25 év alatt munkatársainkkal együtt felépítettünk egy olyan vállalkozást, ahol ma már saját tulajdonú gyárunkban, saját irodaépületben dolgozunk, 50 főt foglalkoztatunk. Olyan vállalkozást, építettünk, amire megbízható, nagytudású szakmai partnerként tekintenek megrendelőink.

Fennállásunk 25 éve alatt az AGM Beton Zrt. neve eggyé vált az új és különleges szakmai kihívásokat igénylő feladatok biztos megoldásával. A gyártott vasbeton termékek legmagasabb minőségével, a szakmai megbízhatósággal. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az évek során olyan szakemberek csatlakoztak a Társasághoz, akiknek szakmai tudása, pozitív személyisége tovább erősítette a cég iránti bizalmat és szakmai elismerést.

Az AGM Beton fennállása alatt együtt eltöltött éveket mindhárman az Élet ajándékaként éljük meg. A nehézségek, majd később az eredmények közös megtapasztalása rendkívül intenzívvé tette hármunk kapcsolatát. Az évek során egy valamiben minden percben biztosak lehettünk: nem tud olyan nehézség felmerülni, aminek a megoldásában ne számíthatnánk minden körülmények között egymásra.

Szilágyi Krisztina
pénzügyi és humán-erőforrás vezető

Szilágyi Gábor
vezérigazgató

Szilágyi Kinga
kereskedelmi és kontrolling vezető