Minőségpolitika

Minőségpolitika

Az AGM Beton Zrt. elkötelezett a szakmailag megalapozott, a vevők elvárásai alapján végzett, a magas- és mélyépítő ipar számára a legmagasabb minőségi kritériumoknak megfelelő vasbeton termékek gyártása és kivitelezése mellett.

Ahhoz, hogy minden téren eleget tudjunk tenni a felmerülő vevői igényeknek és a legmagasabb szintű minőségi követelményeknek a következő lépéseket tesszük.

  • Kialakítottuk, működtetjük és folyamatosan fejlesztjük az ISO 9001:2000 nemzetközi szabványnak megfelelő minőségbiztosítási rendszert.
  • Stabil es folyamatosan bővülő vevőkapcsolataink érdekében a piaci igényekhez igazodó, rugalmas árpolitikát folytatunk. Biztosítjuk a kért szállítási határidő és minőség pontos betartását.
  • Vevőink magas szintű kiszolgálása csak úgy képzelhető el, ha stabil alvállalkozói háttérrel rendelkezünk, velük szorosan együttműködve dolgozunk, törekedve a kölcsönösen előnyös kapcsolatokra.
  • Alvállalkozóink tevékenységét rendszeresen értékeljük.
  • Termékeink minőségének garanciája az erőforrások biztosítása, a megrendelői igények rugalmas kezelése, a munkavégzés vezetői ellenőrzése, a megrendelői észrevételek, panaszok tapasztalatainak a munkafolyamatokba történő visszacsatolása, valamint a minőségügyi rendszer előírásainak betartása.